Klachten


Klachtenregeling

Equus Universalis hecht grote waarde aan de kwaliteit van de diensten die wij verlenen en de kwaliteit van de instructeursopleiding. Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over een van onze instructeurs, docenten, de opleiding of een ander aspect van onze dienstverlening. Laat ons dat weten! Ook al willen we het liefst dat je 100% tevreden bent, we leren ook graag bij.

Klacht indienen

Zit je iets dwars of heb je een klacht, meldt het dan aan ons. We nemen je klacht serieus en zullen er alles aan doen om er samen uit te komen. Vaak kunnen klachten tijdens een gesprek (telefonisch of persoonlijk) intern worden opgelost.

Lukt dit onverhoopt niet dan verzoeken we je de klacht te mailen of per brief te versturen naar een onafhankelijke derde. De onafhankelijke derde (Maud Hensen, coördinator in het hoger beroepsonderwijs en niet verbonden aan deze instructeursopleiding) is verantwoordelijk voor strikte geheimhouding van de informatie die zij ontvangt bij de behandeling van een klacht. Zodra de klacht is ontvangen, krijg je binnen 5 werkdagen een bevestiging voor ontvangst. De onafhankelijke derde tracht ernaar om je klacht binnen 3 weken behandeld te hebben. Er zal met je worden overlegd over nader te nemen stappen. Ook zullen wij je tussentijds op de hoogte houden van de voortgang van de procedure. Uiteraard ontvang je na afronding een schriftelijke bevestiging van de uitkomst van de procedure. De uitspraak over de klacht door haar is bindend voor alle partijen.

Je kunt deze per e-mail versturen naar: maudhensen@gmail.com of per post versturen naar:

Maud Hensen
Stationsstraat 7a
6365 CK Schinnen

Klachten en de wijze van afhandeling worden geregistreerd en voor de duur van 2 jaar bewaard.

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Stuur ons een bericht!